Even voorstellen…

Spontaan, levendig, lijfelijk, sportief, empathisch zijn woorden die op mijn lijf zijn geschreven. Ik ben Anne -Marije van Dam en ben psychomotorisch therapeut bij Beweging Zorgt. In 2012 ben ik afgestudeerd als Psychomotorisch therapeut / Bewegingsagoog aan Hogeschool Windesheim te Zwolle

Met woorden kan je veel zeggen, maar het lijf dat een ieder van ons heeft, is zo veelzeggend. Ons lichaam kent geen woorden ,maar wel verschillende gevoelens en emoties. Vaak zijn er vragen hoe ga je daar dan mee om en wat wil het lichaam dan zeggen. Deze kennis wil ik graag delen, door middel van beweging en nieuwe ervaring opdoen met het lichaam.

Naast mijn werk ben ik moeder van drie kinderen, druk?! Er zijn zeker dagen die veel van mij als vrouw vragen, daarom weet ik hoe belangrijk het is om goed voor mijzelf te zorgen. Zo kan ik een collega/moeder/vrouw zijn die mijn omgeving verdiend. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk, maar door de balans elke keer weer op te zoeken/ervaren, ervaar ik meer rust, overzicht en ruimte voor mij en mijn omgeving. Luister naar wat jou lichaam te zeggen heeft!

Als therapeut werk ik vanuit een christelijk oogpunt. Ik zie een ieder als een uniek geschapen individu en neem dit mee in mijn handelen.