Even voorstellen…

Ik ben Anne-Marije van Dam – den Bleker, geboren in 1991 . Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en drie kinderen in Woudenberg. In 2012 ben ik afgestudeerd als Psychomotorisch therapeut / Bewegingsagoog aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.

 Na mijn studie heb ik op verschillende plekken mogen werken als psychomotorisch therapeut voordat ik zelfstandig werd.

 Met veel passie heb ik altijd mijn vak uitgeoefend, maar kon naar mijn idee de cliënt niet genoeg centraal zetten in de therapie. Dat is juist iets wat ik erg belangrijk vind en waar ik alle tijd en energie in wil steken. Vanuit dat oogpunt ben ik 2015 Beweging Zorgt begonnen. Ik merk nu dat ik de zorg kan geven, die een cliënt verdiend.

 Als therapeut werk ik vanuit een christelijk oogpunt. Ik zie een ieder als een uniek geschapen individu en probeer hier ook naar te handelen.

‘Ik vind het belangrijk om een ander in zijn waarde te laten. Om te kijken naar iemands kracht om van daaruit verder te bouwen.’